Descobrint l’EXPO BELLEZA FEST, la fira de bellesa més important de Llatinoamèrica

 

El mes passat, amb Els núvols, vam tenir el privilegi de desplaçar-nos fins Mèxic per assistir a una de les fires de Llatinoamèrica amb més renom del continent: l’EXPO BELLEZA FEST. Només en arribar a la ciutat ja vam adonar-nos de la seva grandiositat -amb més de 20 milions d’habitants, és la quarta ciutat més poblada del món- i de la multitud de racons per descobrir. Perdre’s en ella resultaria una experiència inoblidable.

La trobada reunia a diferents experts de la indústria de la bellesa per tal d’intercanviar impressions sobre la seva manera de treballar, les seves tècniques i els resultats dels seus productes. Nosaltres, com sempre, buscant novetats en beauty per totes vosaltres, vam conèixer tendències, marques i rituals de bellesa que ben aviat tindrem disponibles als nostres centres.

A més, vam tenir la oportunitat de presentar la nostra línia bàsica de cosmètics de “Els núvols” davant del sector de la estètica i la bellesa llatinoamericà. Estem molt orgulloses de la bona acollida que van tenir tots els productes; però, en especial, de l’èxit de l’extracte de nacre, el nostre sèrum il·luminador, clarificant i polidor cutani, vàlid per a tot tipus de pells.

Per últim, també vam tenir temps per a visitar la seu de Natura Bissé a Mèxic DF, de la mà de Inma Vergés i Marc Sabater. Ells ens van acompanyar per tot el centre i ens van explicar tant la filosofia de la firma com els seus productes d’alta qualitat que tant coneixem.

En definitiva, l’escapada a Mèxic ha estat una experiència intensa, única i plena de sorpreses.