Regala ELS NÚVOLS: Quatre experiències úniques per aquest Nadal

 

No saps què regalar aquest Nadal? Se t’han acabat les idees? Vols fer un detall especial, únic i irrepetible?

Et presentem quatre experiències i tractaments ideals que podràs adquirir amb el val regal d’ELS NÚVOLS. N’hi ha per a tots els gustos i preferències: tria el que més t’agradi, i… regala’l o demana’l! 😉

1. Els Núvols Cosmetics: línia bàsica per a tot tipus de pells

Després de 10 anys d’existència, a ELS NÚVOLS hem desenvolupat la nostra pòpia línia cosmètica: una col·lecció de productes dissenyats per a la cura diària de la pell, tant del cos com del rostre. Cremes, peelings i sèrums confeccionats per a tot tipus de pells, edats i necessitats.

mv20151211_012

 

2. LPG Corporal: el millor aliat per reduir i reafirmar la silueta

Som un dels pocs centres de Catalunya que disposem de LPG Endermologie. Es tracta d’un dels millors equips per reduir i reafirmar la silueta. Elimina greixos, reafirma la pell, remodela la silueta i recupera unes cames lleugeres. Resultats visibles des de la sisena sessió: 70% de greixos eliminats!

 

3. Tranquility Blend: el perfum del benestar

Aquest nou perfum de la marca Comfort Zone, a base d’ingredients naturals, aporta una profunda sensació de benestar i harmonia. Ideal per aconseguir un equilibri físic i mental, alleugerir l’estrès i millorar la qualitat del dia a dia.

tranquillity-1390x312-jpg__1390x312_q85_crop_subsampling-2_upscale

 

4. Lots personalitzats: tria el que més t’agradi!

Ets més de Natura Bissé? De Comfort Zone? Dels Núvols Cosmetics…? Prefereixes productes per la cura facial o corporal? Aquella crema que et té enamorada se t’ha acabat…? Dissenyem lots personalitzats, a mida amb el que més t’agradi. Fes la teva carta i segur que encertaran amb el regal que més necessites! 😉

Aquest Nadal… REGALA ELS NÚVOLS a qui més t’estimes! Pots adquirir el teu val regal al nostre centre (C/Mossèn Josep Duran, 7 · Sant Vicenç dels Horts). T’hi esperem!