Dilluns a Divendres: 9:00-20:00h · Dissabte: 9:00-14:00h +34 936 566 547 - Whatsapp +34 695 58 75 22

El Centre

Els Núvols neix el 2006 fruit d’un projecte personal de la directora i beauty advisor del centre, Anna Peixó, basat en la seva experiència professional desenvolupada en diferents centres d’estètica, balnearis i instal·lacions del sector de l’estètica i el benestar. Situat a Sant Vicenç dels Horts, al llarg d’aquests anys, el centre ha passat a ser un espai de referència dins del seu radi d’actuació. L’equip de Els Núvols està enfocat a proporcionar la millor versió dels seus clients potenciant la seva bellesa física i emocional. És per això que col·laborem amb les millors marques cosmètiques i d’aparatologia del sector, facilitant la consecució dels resultats esperats.

Amb el propòsit de millorar l’experiència del client a Els Núvols, el Novembre de 2018 vam inaugurar un nou espai dins del centre, incrementant així la seva capacitat de dues a cinc cabines. Aquesta ampliació ens ha permès millorar l’atenció als nostres clients proporcionant-los un tracte exquisit i personalitzat.

Espai cabina

Espai cabina doble

Dins del nou espai destaca la Cabina Duet, preparada per a poder realitzar, si així es desitja, tractaments en companyia en un ambient acollidor i molt relaxant. La combinació de materials nobles com la fusta amb l’elegància i senzillesa del blanc li donen a l’espai un toc pur, natural, elegant, funcional i sofisticat. El client pot experimentar una sensació de calma i benestar que el reconfortarà més enllà dels beneficis propis del tractament realitzat.

Els Núvols és molt més que un centre de bellesa. Es tracta d’un espai on poder gaudir dels millors tractaments de les marques més prestigioses del sector de la mà d’unes terapeutes orientades a fer de l’experiència del client a Els Núvols un moment excel·lent.